Despre

   Organizația Studențească de Medicină Dentară Tîrgu Mureș are onoarea de a anunța, pentru al 7-lea an, Simpozionul Național Ştiinţific OSMDentis 2020, care va avea loc în perioada 26 Februarie – 29 Februarie 2020 la Facultatea de Medicină Dentară, a Universității de Medicină ,Farmacie, Științe și Tehnologie Tîrgu Mureș.
Evenimentul este o proiectare a modului în care considerăm că ar trebui serbată ziua medicului dentist şi implicit ştiinţa. Aşa că, la începutul lunii martie, vă oferim ocazia de a participa la cursuri și workshop-uri susținute de personalitați remarcabile ale stomatologiei, să audiați lectori din toate colțurile țării, din străinătate, să învățați, să vă perfecționați și să munciți la propria voastră dezvoltare.

   Anul acesta, cu ajutorul invitaților noștri aparţinând centrelor universitare mari din România, dar și din străinătate, vom încerca să acoperim toate ramurile și specializările Medicinei Dentare, incluzând aici şi Tehnica Dentară, atât prin conferințele susținute de lectori, cât și prin workshop-uri hands-on. Programul anului trecut a cuprins conferințe pe diferite teme, între care regăsim  ” Optimizarea biotipului gingival în practica zilnică ” , ” Implant dentistry, Evolution and Revolution ” , ” Design-ul preparațiilor dentare de la clasic la minim invaziv ”  ,  ” #goDigital ” ,  ” Tratamente innovative și predictibile în endodonția aplicată” , ” Intentional Replantation.Alternative solution for severely compromised teeth ”.

   Calitatate, cantitate, inovaţie şi profesionalism este ceea ce vă oferă Simpozionul Național  Ştiințific OSMDentis 2020!