Despre

Organizația Studențească de Medicină Dentară Tîrgu Mureș are onoarea de a anunța, pentru al 5-lea an, Simpozionul Ştiinţific OSMDentis 2018, care va avea loc în perioada 28 Februarie – 3 Martie 2018 la Facultatea de Medicină Dentară, a Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș.
Evenimentul este o proiectare a modului în care considerăm că ar trebui serbată ziua medicului dentist şi imlicit ştiinţa. Aşa că, la începutul lunii martie, vă oferim ocazia de a participa la cursuri și workshop-uri susținute de personalitați remarcabile ale stomatologiei, să audiați lectori din toate colțurile țării, din străinătate, să învățați, să vă perfecționați și să munciți la propria voastră dezvoltare.

Anul acesta, cu ajutorul invitaților noștri aparţinând centrelor universitare mari din România, dar și din străinătate, vom încerca să acoperim toate ramurile și specializările Medicinei Dentare, incluzând aici şi Tehnica Dentară, atât prin conferințele susținute de lectori, cât și prin workshop-uri hands-on. Programul anului trecut a cuprins conferințe pe diferite teme, între care regăsim „Inserarea implantelor cu încărcare imediată”,  „Tehnici de reabilitare imediată si fixă a edentaţiei totale”,  „Revoluția digitală în stomatologie.Utilizarea instrumentelor HiTech în diagnosticarea și planificarea și realizarea tratamentelor dentare moderne”,  „Blue Ocean Isolation Confort și siguranță în timpul restaurărilor adezive şi  „Evaluare 2D vs 3D (CBCT in endodonție)”.

.

Calitatate, cantitate, inovaţie şi profesionalism. Cam asta vă oferă Simpozionul Ştiințific OSMDentis 2018.